En
komplet
løsning
til
Twelve
Inch
Shopify,
Art
Direction
og
online
markedsføring

  • Vi hjælper Twelve Inch med at holde et ensartet visuelt udtryk på deres Shopify netbutik, SoMe-kanaler, Amazon markedspladser og trykte sager. Vi leverer art direction, grafisk design, webudvikling og sparring i online markedsføring.

Growup har samarbejdet med Twelve Inch siden virksomhedens begyndelse — fra ideén om et ophæng til fremvisning af vinylplader, og til nu, hvor virksomheden sælger deres produkter i det meste af verden.

Growup sparrer med Twelve Inch om deres online markedsføring på tværs af kanaler. Vi har udformet det visuelle udtryk i billeder, tryksager og på virksomhedens Shopify webshop.

Da Twelve Inch’ primære salg er via webshoppen har det været afgørende at opbygge en solid og lynhurtig side som fungerer godt for både nye, såvel som tilbagevendende kunder.

Målsætning

Vi

sørger

for

at

der

opstår

et

sammenhængende

visuelt

udtryk,

tværs

af

Twelve

Inchs

mange

salgskanaler.

Fornyligt

har

vi

leveret

en

ny,

komplet

skræddersyet

Shopify-

løsning,

med

billeder,

videoer,

tekster

og

webudvikling

inkluderet.

Sådan så twelve-inch.com ud, efter at vi i foråret 2022 leverede en ny komplet Shopify-løsning.

Webshoppen er integreret med Amazon, således at produkterne kan sælges direkte fra Amazons lagre rundt om i verden. Det betyder at Twelve Inch kan sælge direkte til kunder i USA, EU, England, Japan, Australien mm. uden selv at have et lager, og med mindre end 2 dages levering.

Responsivt design er super vigtigt i dag, da op mod 80% af al trafik på en webshop, kan komme fra en smartphone. Vi optimerer til alle skærmstørrelser og moderne browsere.

Vi har udviklet en billedstil til Twelve Inch, der bruges på tværs af deres mange salgskanaler.

Vi har også udviklet en billedserie, der bruges på tryksager, hos forhandlere og på webshoppen, som viser hvordan produktet monteres og bruges.

Vi hjælper Twelve Inch med deres billedunivers, ved bl.a. at finde interiør og regi til photoshoots. Vi arbejder efter en drejebog, så vi sikrer, at i som kunde, får alle de billeder i har brug for.

Vi sørger for at billederne passer til flere forskellige medier, herunder Instagram, Pinterest, Amazon osv.

Vi sørger for at billederne passer til flere forskellige medier, herunder Instagram, Pinterest, Amazon osv.

Denne billedserie vi har skabt til Twelve Inch, har samlet over 200.000 unikke visninger på Pinterest.

Og slutteligt har vi hjulpet Twelve Inch med fotografering af deres emballage, med henblik på brug på webshoppen og de andre salgskanaler.