Vi
tilbyder
skræddersyde
React
hjemmesider
til
start-ups
og
etablerede
brands

  • React-hjemmesider med et NEXT.JS lag ovenpå er ensbetydende med perfekt SEO-score, lynhurtige hjemmesider, mulighed for at oversætte hjemmesiden til en App, og for os, total designfrihed.

React er et javascript framework udviklet af Facebook, der gør det muligt at udvikle avancerede og interaktive hjemmesider hurtigt og effektivt. Det er efter vores mening den bedste teknologi, der findes på markedet, fordi den løser en del af de problemer, der ofte opstår i webudvikling.

React gør det nemlig muligt at opdele en hjemmeside i komponenter, som kan genbruges om og om igen. Faktisk bliver webudviklingen lidt som at bygge med legoklodser — vi udvikler stille og roligt en større og større samling af forskellige klodser, som vi kan bruge i vores projekter.

Vi kan dermed skræddersy en hjemmeside-løsning til jer, der tager højde for jeres mindste behov, og tilmed levere på relativ kort tid. Findes løsningen til jeres behov ikke i vores samling af komponenter, udvikler vi dem til jer fra bunden.

Foruden React supporterer vi NEXT.JS, og har erfaring med at integrere API-baserede CMS-systemer til vores hjemmesider.

React betyder at vi har den største grad af designfrihed, og kan derfor tilbyde særligt kreative layouts og animationer til jeres hjemmeside.

Responsivt design er super vigtigt i dag, da op mod 80% af al trafik på en webshop, kan komme fra en smartphone. Vi optimerer til alle skærmstørrelser og moderne browsere.

Her ses forsiden til hejliv.dk — et microsite, der viser Liv Cramer Holmes arbejde. Microsites er utroligt hurtige at udvikle i React — det kan tage helt ned til en uge at udvikle og publisere.

Chef Jen er lavet i React med GraphCMS som backend-system. Det betyder at Chef Jen selv kan tilføje eller fjerne menuer på hjemmesiden, så den altid er opdateret med seneste tilbud.

Her er forsiden til det nye digitaldogme.dk, som vi har udviklet. Hjemmesiden er udviklet i React med et NEXT.JS lag oven på.

Til digitaldogme.dk har vi desuden integreret et fremragende cms-system, kaldet GraphCMS. Digital Dogme kan dermed selv vedligeholde hjemmesiden, ved at opdatere siderne med nye tekster og sektioner.

Vi drømmer om at skabe unikke og mindeværdige hjemmesider, der bliver kendt for deres simple og professionelle udtryk — vigtigst er det dog, at i som kunde får et værktøj, der understøtter jeres forretning.

Marias Rum er udviklet i React, med NEXT.JS som lag oven på, og et CMS-system tilkoblet, så hun selv kan redigere i hjemmesidens indhold, og skrive nye indlæg til bloggen.