Vi
hjalp
Karens
Bord
med
at
imigrere
fra
Squarespace
til
Shopify
uger

  • Karens Bord var træt af deres Squarespace-løsning, og gik til os for hjælp til en bedre løsning. Vi hjalp dem over på Shopify, hvilket de flere gange selv har sagt, har været den bedste beslutning længe.

Karens Bord ønskede en hjemmeside hvor de selv, med stor frihed, kunne ombygge og redigere i sidens udtryk. Det var desuden ønskeligt, at kunderne kunne betale med MobilePay. Begge behov kunne løses med en Shopify-løsning.

I corona-nedlukningen, hvor netop arrangementer blev udsat eller aflyst, kunne Karens Bord nemt og hurtigt omskifte hjemmesidens primære formål, som var service-udlejning, til i stedet at sælge produkterne fra deres udlejningssortiment via webshoppen.

Da Danmark igen åbnede op, blev hjemmesiden hurtigt gendannet til sit oprindelige formål; at præsentere hvordan Karens Bord arbejder kreativt og anderledes med borddækninger og pynt, og hvor kunderne nemt kan tage kontakt og booke deres service.

Målsætning

Vi

leverede

en

komplet

Shopify-

løsning

til

Karens

Bord,

der

opfyldte

deres

behov

for

designfrihed

og

MobilePay

som

betalingsmulighed,

uger.

Vores

Shopify-

løsning

gør

at

Karens

Bord

er

agile,

og

hurtigt

kan

omstille

sig

når

behovet

opstår.

Foruden at levere Shopify-skabelonen, har vi hjulpet Karens Bord med at opbygge deres sider, tilføje produkter og tilføje 3. parts integrationer til butikken.

Selvom vi ikke har lavet en decideret visuel identitet til Karens Bord — endnu — har vi sørget for, at hele hjemmesiden har et ensartet udtryk.

Karens Bord kan supplere deres udlejning af service med salg fra deres webshop.

Responsivt design er super vigtigt i dag, da op mod 80% af al trafik på en webshop, kan komme fra en smartphone. Vi optimerer til alle skærmstørrelser og moderne browsere.

Vi er super vilde med Karens Bords billedstil. Her kan man virkelig se, hvor vigtigt det er, at få produceret flotte billeder til hjemmesiden.