Vi
udvikler
skræddersyde
Shopify
løsninger
til
start-ups
og
etablerede
brands

  • Med Shopify som base, kan vi hurtigt og effektivt levere moderne webshops med høj ydeevne. Vi tilbyder skræddersyede Shopify-webshops, så i som virksomhed nemt kan administrere butikken, og hvor alt front-end er specialbygget efter jeres specifikke ønsker.

Shopify er en alt-i-en webshop-løsning, som tusinder af virksomheder benytter til dagligt. Foruden deres backend-system, tilbyder de et økosystem af apps og integrationer, som kan bruges til at drive en netbutik — og de har heldigvis fokuseret på, at gøre driften af butikken så simpel som mulig. Med Shopify kan i selv oprette og ændre i jeres produkter, oprette udsalg og kollektioner, skrive blog-indlæg, oprette nye sider, oprette email-flows og alt andet købmandshjertet måtte begære.

Problemet med Shopify kan dog være, at man bliver nødt til at lave sin webshop efter den samme skabelon, som tusindvis af andre virksomheder. Det betyder at i mister muligheden for at overbevise jeres brugere om, at i er et unikt og seriøst brand. Det problem løser vi — vi udvikler jeres helt eget, unikke Shopify-tema.

Vi er certificerede Shopify partnere. Det betyder at i får ekstra god support til Shopify hos os, og at vi kan videreudvikle på jeres webshop. Det betyder også, at vi kan skræddersy en Shopify-løsning, til jeres unikke behov.

Med Shopify har i mulighed for selv at rykke rundt på og oprette nye sektioner til alle hjemmesidens sider — men kun hvis jeres tema understøtter Shopify 2.0, og det gør vores temaer naturligvis.

Vi udvikler skræddersyede Shopify-løsninger, som her til Twelve Inch. Deres Shopify tema er udviklet af os direkte efter deres behov. Det betyder at de får en unik og enestående webshop.

Responsivt design er super vigtigt i dag, da op mod 80% af al trafik på en webshop, kan komme fra en smartphone. Vi optimerer til alle skærmstørrelser og moderne browsere.

En anden service vi tilbyder er tilpasning af udseende og funktionaliteter i eksisterende temaer. www.pral.dk er et eksempel på dette, hvor vi både tilføjede nye funktioner, og tilpassede temaets udseende.

En af de funktionaliteter vi udbyggede var produktvælgeren.

Sådan så theorganiccrave.com ud på lanceringsdagen. Vi har udviklet en skræddersyet Shopify-løsning til The Organic Crave Company — inklusive billeder, videoer og butikkens udseende.

Den skræddersyede løsning til The Organic Crave Company blev leveret på godt og vel 4 måneder.