Skræddersyede
billeder
og
videoer
til
jeres
hjemmeside,
tryksager
eller
sociale
medier

  • Vi kigger bl.a. på hvilken stemning billederne skal prøve at indfange, farverummet og looket af billederne, og planlægger hele forløbet på fotodagen.

I samarbejde med professionelle fotostudier, udarbejder Growup en billedestil for jeres produkter til markedsføringsmaterialer og til brug på hjemmesider og webshops. Vi arrangerer et forløb hvor der tages både pack-shots og miljøbilleder.

Udover standard pack-shots kan miljøbilleder bidrage til at præsentere hvordan produkterne tager sig ud i virkelige omgivelser, således kunden danner sig et klart billede af hvad de køber. Vi arrangerer hele forløbet, inklusiv evt. regi, opstilling af miljø, booking af fotomodeller, forberedelse af mock-ups til inspiration m.m.

Vi laver ligeledes art direction for videooptagelser som kan benyttes i den online markedsføring.

Her ses et skud bagom videoen, som du ser herover. Vi samarbejder med dygtige fotografer om at skabe videoer og billeder, tiltænkt til brug på hjemmesider og sociale medier.

Vores filosofi er, at fotograferne skal have plads til at være kreative og få de rette skud. Vi tager derfor et skridt tilbage, og sørger for at bevare overblikket over, om produkterne er synlige, modellen er stylet rigtigt og om drejebogen overholdes.

Vi sørger som sagt for at finde tøj til modellen, og instruer vedkommende i, hvordan de skal bevæge sig eller se ud på billedet.

Og så står vi i baggrunden, og sørger for at fotograferne har plads til at arbejde, og at i som kunde, får alle de billeder, i har brug for, samt kvalitetssikrer.

Når billederne er taget, kommer de en tur igennem photoshop, enten hos os eller fotogaferne, og bliver afleveret i passende formater, så de er klar til brug.

Her ses Rasmus, der er igang med at instruere modellen i, hvordan hun skal holde pladerne. En lille, men meget vigtig detalje, da Twelve Inchs kunder, er meget ømtålelige med deres plader. Det er sådanne detajler vi sikrer, bliver overholdt.

Her ses det endelige skud. Vi sørgede for at kontakte virksomheder, der ville udlåne møbler og regi, samt fandt en stylist, der kunne style miljøet. Produkterne står det rigtige sted i billedet, og modellen holder pladen helt korrekt.

Her er en lille bagom-story fra Instagram, hvor i kan se, at vi bygger stuemiljøet op. På de projekter, hvor vi har fået lov, deler vi oplevelsen med vores følgere på Instagram.

Her ses Rie, der holder øje med og retter til, om modellens hår og tøj sidder korrekt.

Et simpelt skud som dette, er resultatet af et godt forarbejde. Der skal findes den rigtige model, tøjet skal passe til smykkerne — som er produktet der sælges her — en stol at sidde på, modellen skal instrueres, så smykkerne vises korrekt, fotograferne skal ligge det rette lys, så hudfarve og smykker ser korrekte ud, og meget mere.