Vi
laver
grafisk
design,
der
understøtter
jeres
hjemmeside
og
visuelle
identitet

  • Vi laver logoer, kataloger, indsalgsbrochurer, POS-materialer, emballage, postkort, certifikater, visitkort, m.m.. Og vi matcher jeres visuelle identitet og design på hjemmesiden, så man kan se, at i har et ensartet udtryk på tværs af jeres brugerflader.

Vi har erfaring med at lave tryksager til alle tænkelige situationer. Vi arbejder grundigt med det grafiske udtryk, så det matcher jeres visuelle identitet.

Vi har lavet kataloger, indsalgsbrochurer, POS-materialer, emballage, postkort, certifikater, visitkort, klistermærker m.m. Vi kan desuden oversætte jeres tryksager til flere forskellige sprog, og har forbindelse til professionelle tekstforfattere.

Får i lavet en visuel identitet hos os, sørger vi for at den er let at omsætte til grafiske elementer — hvis ikke, gør vi vores bedste for at trække jeres visuelle identitet ind i jeres nye tryksager. Vi har desuden et samarbejde med et trykkeri, således at vi kan lave prøvetryk af jeres tryksager, inden filerne sendes videre til jer. Alternativt, kan trykkeriet selvfølgelig levere jeres tryksager.

Her ses et bud på en folder, vi har lavet til catering-virksomheden Chef Jen. Vores forslag er, at folderen kan stilles på bordet ved retterne, for at forklare gæsterne, hvad de spiser.

Logoet til Chef Jen er lavet således, at navnet Jen står tydeligt frem. Det er gjort i et forsøg på, at kommunikere ud, at Jen leverer en personlig og professionel service. Det er desuden super genkendeligt.

Eksempelvis lægger man mærke til, at ordet Jen står tydeligt frem, i denne mockup.

Vi designer foldere, kataloger og andre tryksager. Vi afleverer en trykklar fil, så i selv kan finde en leverandør, eller vi leverer den færdige folder, fra det trykkeri vi samarbejder med.

Folder-design for Dabea.

Roll-up til DABEA, til brug på en konference.

Her ses en bunke postkort, som vi har lavet til Twelve Inch. Det er et postkort, der sendes med ved alle nye ordre, og er en metode til at score lidt ekstra point hos kunderne.

Visitkort for Corpus Care Clinic, med nye farver og fonttype.

Fornyelse af logo til Corpus Care Clinic. Essensen af det forrige logo er bevaret, så kunderne stadig kan genkende logoet — men er blevet strammet op og forenklet.

Det nye logo, med farve fra den nye farpalette og den nye fonttype på facaden til klinikken.